IMMO SPANJE☀️ VERKOOP VAN NIEUWBOUW EN HERVERKOOP VAN INSTAPKLARE WONINGEN☀️ BELGISCHE MAKELAAR VVC SL☀️ 30 JAAR IMMO-ERVARING IN SPANJE☀️ 3 KANTOREN IN SPANJE

MARBELLA
COSTA DEL SOL, SPAIN

 

Marbella Costa del Sol. Beroemd om zijn schoonheid, luxe en zonovergoten stranden heeft Marbella zich geconsolideerd als een van Europa’s premium vakantiebestemmingen en een nummer 1 vastgoed hotspot. Met ongeveer 300 dagen ononderbroken zonneschijn, trekt het unieke microklimaat van Marbella het hele jaar door toeristen en vakantiegangers aan, met talloze sport- en buitenactiviteiten gedurende de winter en zonnebaden, zwemmen en watersporten in de lente en zomer.

Marbella heeft een uitgebreid aanbod aan restaurants, bars en nachtclubs van wereldklasse, strandaccommodaties, winkels en boetieks, en uiteraard de charme van de pittoreske oude binnenstad.

De strandboulevard loopt langs de azuurblauwe Middellandse Zee en verbindt Marbella met de gekende luxe yachhaven van Puerto Banús.

Met een prachtig uitzicht op de bergen gelegen achter Marbella en buitengewone zonsondergangen over de Middellandse Zee, is de strandpromenade de perfecte plek voor lange, romantische avondwandelingen of ochtendtrainingen voor vroege vogels.

Voor gezinnen biedt Marbella een onovertroffen levenskwaliteit: uitstekend onderwijskeuzes, waaronder enkele van de beste internationale scholen van Spanje, uitstekende gezondheidszorg en een breed scala aan gezinsactiviteiten die het hele jaar door kunnen worden beoefend.

– Marbella is een zeer welvarende stad in de provincie Malaga, Zuid-Spanje
– het beslaat 28 kilometer gebogen kustlijn langs de blauwe Middellandse Zee.
– momenteel is de bevolking van Marbella ongeveer 150.000 en in de zomer stijgt dit tot 350.000.

– ten noorden van de stad, wordt Marbella omringd door de 1,270 meter hoge “La Concha” berg, die Marbella zijn unieke microklimaat geeft.
– Het unieke microklimaat van Marbella geeft een zeer mild weer tijdens de winter. Zelfs in januari en februari ligt de gemiddelde dagelijkse temperatuur rond de 17 ° C en daalt ‘s nachts nooit onder de 7 ° C. In de zomer ligt de temperatuur rond de 31 – 34 ° C en daalt ‘s nachts tot 22 ° C.

 

– Marbella is gelegen in het uiterste zuiden van Spanje, namelijk in Andaloesia (ofwel, Andalucía op zijn Spaans geschreven), en dat het dus hier lekker warm is het hele jaar door. Zelfs in de maanden januari en februari heb je nog steeds een aangename 17 graden, met een heerlijk zonnetje er bovenop!

– Marbella heeft wel degelijk een heel speciaal micro-klimaat.  Marbella is immers geprangd tussen de bergen en de Middellandse Zee. De berg die Marbella beschermt noemt “La Concha“, of “de schelp” in het nederlands. De berg “La Concha” houdt immers zowat alle regenwolken  tegen die vanuit het noorden zuidwaards drijven. Marbella kent dan ook weinig neerslag gedurende het hele jaar door.

Deze bescherming die La Concha biedt maakt dat het ook nooit koud wordt in Marbella. Zelfs s’nachts niet gedurende de “winter”maanden.

– Dit heel speciale micro klimaat maakt dat Marbella de uitgelezen plaats is voor vele Vlamingen en Nederlanders om hier te wonen. Zowel in de zomer als in de winter geniet Marbella van een aangenaam klimaat. Nooit koud in de winter, en niet de grote hitte van het binnenland van SpAnje tijdens de lange zomermaanden.

Gedurende de winter is de temperatuur beduidend hoger in Marbella dan in Malaga bvb, en in volle zomer is het juist een heel stuk minder warm in Marbella dan in Malaga.

Je kan stellen dat de dagtemperaturen in januari en februari rond de 17 graden schommelen, en s´nachts rond de 9 graden. Tijdens de zomermaanden zitten we hier in Marbella rond de 34 graden en s´nachts zakken de temperaturen niet onder de 23 graden.

– De warmste maand van het jaar is ongetwijfeld augustus.
En de beste maand van het jaar is ongetwijfeld de maand september, met zalige temperaturen rond de 27 graden en een stralende zon!

Ook de lente is uiteraard een heel aangename periode om in Marbella te vertoeven, met als beste maand de maand mei, alhoewel het weer dan nog niet zo standvastig is als in september.

– De grootste kans op neerslag in het jaar valt meestal in de periode februari-maart-april.

Ik kan U nog veel meer vertellen, maar ik zou zeggen, kom gerust af en ik vertel U nog zoveel meer over Marbella en het leven in de mooiste regio van Spanje, Andalucía! Marbella is een plaats waar Belgen en Nederlanders zich helemaal thuis voelen.

Graag help ik U bij het vinden van het perfecte huis voor U en Uw gezin. En verder zullen we U helpen met al het nodige papierwerk.

Met vriendelijke groeten,
Elie Rummens

MARBELLA NIEUWBOUW SPANJE📌 SPECIALE PROMOTIE
best sellers on Amazon – best prices

safe link 👉 best sellers on AMAZON – best prices                                                immo spanje immo spanje te koop property for sale in spain property for sale in alicante


You cannot copy content of this page